Verlagen met AP Suspension

Het tunen van een auto kan een kostbare aangelegenheid zijn. Niet met de kits van AP Suspension. Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. In hun assortiment zitten onder andere losse schokdempers en veren, maar zij verkopen ook complete kits.

Unieke uitstraling

In verschillende opzichten is AP Suspension uniek te noemen. Naast hun producten om de auto mee te tunen, verkopen zij ook fan artikelen als T-shirts, stickers, maar ook stoelen en tenten waarop hun logo staat. Niet alleen hun logo, ook schaars geklede dames, de Tuning Girls staan op hun merchandising. Ook in hun reclames zijn de dames volop te vinden, poserend met de schroefsets voor of op getunede auto’s. Waar andere merken meer de aandacht op de technische kant van hun producten richten, gaat AP voor het complete plaatje. Het imago. 

Producten

Veren, schokdempers, schroefsets en complete kits, uit te zoeken op het merk, model en motor van de auto.

Shoptip: Extreme-carstyling.nl/ap-suspension/

Zo is het tamelijk eenvoudig om vast te stellen welk product je nodig hebt om de auto perfect te tunen. De veren zijn allemaal voorzien van een poedercoating in de kleur blauw wat hun producten duurzaam maakt en een unieke uitstraling geeft.

De kits zijn de topproducten van AP Suspension, alles bij elkaar van hoogwaardige kwaliteit en zeer betaalbaar. Alle producten hebben een TUV-kwaliteitscertificaat. 
De kits bestaan uit vier verlagingsveren en vier sport schokdempers. De verlaging van deze kits variëren tussen de 30 en 80mm. Afhankelijk van het merk en type auto. Auto’s waar al een sportvering onder zit, zijn vaak al verlaagd en dan is 30mm vaak het maximum.
Naast dat de kits er fantastisch uitzien, maken ze de auto beter bestuurbaar door een betere wegligging, beter grip op de weg en bochten kunnen nu sneller en beter genomen worden. Plaatsing is tamelijk eenvoudig. De kits worden compleet geleverd en hoeven dus niet eerst in elkaar gezet te worden. Het enige wat er gedaan moet worden is de bovenste steunen van de ophanging over te zetten. Eenvoudiger kan het niet.

De onderdelen kun je kopen bij Extreme Carstyling. Die partij raden wij aan als het aankomt op tuning onderdelen. Fantastische service en gratis verzending. En Nederlandse expats niet getreurd, Extreme-Carstyling is reeds de grens over gegaan en je kunt de AP producten dus ook gewoon vanuit bijvoorbeeld Londen gemakkelijk bestellen met kosteloze verzending: extreme-carstyling.co.uk/ap-suspension/. Wil je meer hoogwaardige onderdelen kopen, denk dan ook aan merken als Bilstein. Die verkopen ze ook.


 

« »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *